-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSIlvese vibulaskurid noppisid Eesti sisekarikavõistlustel karikaid

Ilvese vibulaskurid noppisid Eesti sisekarikavõistlustel karikaid

Anneli Preimann / foto: erakogu.

2.-3. detsembril toimusid Eesti sisekarikavõistlused vibulaskmises. Laupäeval võistlesid noored ning pühapäeval täiskasvanud, kus ka noorlaskurid näitasid häid tulemusi.

Noorteklassides võitsid Järvakandi Ilvese sportvibulaskurid neli karikat. Esimese koha võitsid Karl Kivilo juunioride noormeeste klassis ja Gita Staub tidettide tüdrukute klassis. Juunioride neidude klassis lõpetas Kadri Lilien­thal 5. kohaga, kadettide neidude klassis saavutas Triinu Lilienthal teise koha. Noorte tüdrukute klassis võitis Mirtel Pops kolmanda koha ning Tessa Cathlen Tammik oli kuuendal kohal. Tidettide poiste hulgas saavutas Erki Ütsmüts 10. ja Marko Rutšs 13. koha.
Pühapäeval võistlesid täiskasvanute hulgas ka mõned noorlaskurid. Sportvibu meeste klassis oli juunioride klassi laskur Karl Kivilo pärast esimest ringi liidripositsioonil. Võistluse lõpus oli vahe võitjaga vaid üks punkt, kuid tihedas konkurentsis kuulus Kivilole tubli neljas koht. Sportvibu naiste klassis oli parim ilveslane, kadettide klassi laskur Triinu Lilienthal, kes võitis kolmanda koha.
Bessi Kasak saavutas viienda ja Reena Pärnat kuuenda koha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare