12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
RSRaplamaa aasta naine 2017 on Terje Kaur

Raplamaa aasta naine 2017 on Terje Kaur

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Juba 1995. aastast tunnustab Raplamaa Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (RENA) maakonna silmapaistvamaid naisi tiitliga „Aasta naine“. Kolmapäeva õhtul tuldi taas kord Rapla riigimaja talveaias kokku, et öelda paar head sõna eelmiste aastate väljavalitute kohta. Ühtlasi kuulutati välja Raplamaa aasta naine 2017.
Tänavu pälvis tiitli Juuru rahvamaja juhataja Terje Kaur, keda tunnustati kohaliku elu ja kultuuri sihikindla edendamise eest. Lisaks on ta Märjamaa Muusika- ja Kunstikooli kandleõpetaja ning juhendab Juuru kandleansamblit Ülepõlve ja harrastusteatrit.

Traditsiooniliselt kinkis RENA aasta naisele salli, mille autor on Hele-Mai Truuts. Maavanem Tõnis Blank autasustas Terje Kauri aga Raplamaa kuldse rinnamärgiga.

Kõik uudised
Kuulutused