spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSAlu spordihoone läheb Sadolini spordihoone haldusalasse

Alu spordihoone läheb Sadolini spordihoone haldusalasse

Siim Jõgis

Viimased kümme aastat, alates 2007. aastast on Alu spordihoone olnud Alu lasteaia-algkooli allasutus. Alates 2018. aasta 1. jaanuarist läheb spordihoone üle Sadolini spordihoone haldusesse.
Sadolini spordihoone juhataja Heiti Vahtra ütles, et spordihoone klientidele see suuri muudatusi kaasa ei too, kuid alates jaanuari algusest on spordihoone avatud ka nädalavahetustel.
Otsuse liigutada Alu spordihoone Sadolini spordihoone haldusalasse langetas Rapla vallavolikogu juba tänavu suvel. Esialgu puudutab see otsus ainult Alu spordihoonet, kuid vallas on mõlgutatud mõtteid ka selle üle, mis saab Kabala ja Kuimetsa spordihoonetest. Suure Rapla valla ühinemislepingus on ette nähtud, et need jäävad kindlasti alles.
Alu spordihoonet on alates 1988. aasta septembrist juhtinud Madis Pärn. Seega on ta seal töötanud kokku rohkem kui 29 aastat. Kuna allkirju veel paberil ei ole, ei soovinud ükski osapool kinnitada ega ümber lükata, kas Pärn sellel ametipostil ka tuleval aastal jätkab. Samas ütles Heiti Vahtra, et Sadolini spordihoone huvi ei ole kindlasti olemasolevat personali ja sissetöötanud süsteemi välja vahetada. Teada on ka see, et Pärna jätkamise osas on peetud läbirääkimisi, küll aga ei ole veel allkirju paberile pandud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused