12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
RSKadi võimlejad alustasid võistlushooaega

Kadi võimlejad alustasid võistlushooaega

Karin Moisar / foto: Egon Tintse.

Kadi võimlejate võistlusrühma enamik lõpetas kevadel üheksanda klassi. Ees ootasid uued koolid ja uued huvialad, mistõttu muutus võistkonna koosseis.
Sellest hooajast jätkavad võistlusrühmas Natali Agu, Jazmin Karp, Lisbet Lillemägi, Gerda Saks ja Gertrud Vesinurm, uue liikmena lisandus Minna Mari Ambur. Selle hooaja võistluskava, mis kannab nime „I Was Here”, märksõnad on elu ja armastus. Iga sinu sõna ja tegu jätab jälje. Koreograafia autorid on Gerda ja Kadi Saks.
Esimese väljakutsena astuti üles 24. novembril Klaipedas toimunud võistlusel Lithuanian Cup 2017. Konkurentideks osalejad Leedust, Lätist, Venemaalt, Valgevenest ja Eestist. Kadi võimlejad saavutasid tihedas ja tugevas konkurentsis contemporary small teams kategoorias neljanda koha. Treener Kadi Saksa sõnul tuli esitluses ette mõningaid vigu, kuid võistlus andis uuele koosseisule suure ja vajaliku kogemuse.
2. detsembril osaleti Tallinnas võistlusel Spotlight Challenge Winter Special 2017, mis avas Eesti suurima ja mitmekesisema tantsuvõistluse Kuldne Karikas hooaja. Ennast said proovile panna soolo- ja duotantsijad ning esmakordselt ka trio ning small group’i tantsijad. Kadi võimlejate võistlusrühm astus üles kategoorias jazz small group. Žürii hindas kõrgelt kava ülesehitust ning tehniliselt tugevat esitust. Kadi võimlejad võitsid oma kategoorias teise koha ja hõbemedali.
Esimest korda võistlesid Kadi võimlejatest soolotantsijatena Bia Aller ja Kristiina Marii Tuuga ning duona Gertrud Vesinurm ja Natali Agu. Uus kogemus oli noortele võimlejatele emotsiooniderikas ning äärmiselt arendav.
Nüüd jätkub töö taas treeningsaalis, et veelgi rohkem lihvida koostööd ja tehnikat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused