spot_img
-12.3 C
Rapla
Pühapäev, 5 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSLuksemburgi Eesti Selts toetas Raplamaa peresid

Luksemburgi Eesti Selts toetas Raplamaa peresid

Lilia Raudheiding.

Rapla maavalitsusel oli tore võimalus veel oma olemasolu viimastel päevadel osaleda hea teo tegemisel.
27. detsembril 2017 viibisid Raplamaal Luksemburgi Eesti Seltsi esindajatena president Meelik Mallene ja juhatuse liige Merle Milva, et anda kuuele Raplamaa perele üle seltsi poolt annetuste ja oksjoni käigus kogutud rahaline toetus. Tegemist on juba kümneaastase traditsiooniga, millega toetatakse raskustes paljulapselisi peresid Eesti eri paikades.
Seltsi eesmärk on jõuda eelkõige nende peredeni, kes ei ole pidevad sotsiaalabi saajad, vaid on pigem ajutistes raskustes ning kus kasvavad majanduslikele oludele vaatamata tublid ja edasipüüdlikud lapsed. Abivajavate perede leidmisel abistas seltsi maavalitsuse sotsiaaltöö peaspetsialist Lilia Raudheiding koostöös omavalitsuste sotsiaaltöötajatega. Toetust said kaks Rapla valla, kaks Kaiu valla, üks Raikküla valla ja üks Järvakandi valla pere.
Heategevusprojektis osalevad Luksemburgi Eesti Seltsi liikmed vabatahtlike annetustega. Seltsi presidendi Meelik Mallene sõnul kogutakse oluline panus toetusest ka seltsi jõulupeol toimuval heategevuslikul oksjonil, kuhu annetatakse kunstiteoseid, pääsmeid etendustele, pidulikele õhtusöökidele jmt. Sel aastal annetasid oksjoni tarbeks kinkekaarte ka kolm Raplamaa puhkekeskust – Toosikannu, Luhtre ja Lokuta puhkekeskus.
Luksemburgi Eesti Seltsi esindajad lahkusid Raplamaalt väga positiivsete emotsioonidega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused