15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Algas meeskondade registreerimine maakonna meistri- võistlusteks

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Teisipäeval, 2. jaanuaril läks lahti meeskondade registreerimine 2018. aasta Rapla maakonna meistrivõistlustele korvpallis. Turniiri peakorraldaja Rain Oksaar rääkis, et juba on turniiri vastu huvi üles näidatud. Ta avaldas lootust, et ideaalsel juhul osaleks meistrivõistlustel kuus kuni kaheksa meeskonda.
Turniirisüsteemi kohaselt mängivad kõik meeskonnad põhiturniiri käigus omavahel läbi ning play-off’i pääsevad neli paremat. Põhiturniiri mängud toimuvad võistkondade omavahel kokku lepitud ajal, play-off on plaanitud ühele nädalavahetusele kevadisel ajal.
Oksaar selgitas, et visiooni kohaselt võiks see toimuda samal päeval mõne Avis Utilitas Rapla kodumänguga. Hommikupoole saaks selgitada Rapla maakonna meistri ning seejärel vaadata Eesti tippkorvpalli.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised