15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Avis Utilitas Rapla lõpetas aasta magusa võiduga

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman.

Laupäeval, 30. detsembril kohtusid Sadolini spordihoones Avis Utilitas Rapla ning Pärnu Sadam. Korra oli Pärnu sel hooajal Raplat kodusaalis võitnud ning ei olnud sama olukord ka sel korral kaugel, kuid viimastel sekunditel pööras Rapla osavalt mängu enda kasuks ning lõpetas aasta võidukalt 74:71.

Lisaks võidule tuli teinegi väga positiivne uudis – Avis jätkab Rapla korvpalli toetamist. Mängu eel allkirjastati koostööleping, mille kohaselt jätkab Avis meistriliiga meeskonna, naiskonna ja Rapla korvpallikooli nimisponsorina veel kolm aastat.
Mängust: Avis Utilitas Rapla algviisikus jooksid väljakule Devonte Upson, Maris Ziedins, Indrek Kajupank, Nolan Cressler ja Sven Kaldre. Mängu algul saadi korraliku hooga minema ning Rapla oli eduseisus peaaegu terve veerandi. Esimene veerandaeg kuulus kodumeeskonnale 21:12. Teist veerandit alustasid vastased 6:0 spurdiga, millele järgnes üsna pea veel omakorda 7:0 spurt. Teine veerand kuulus seega kindlalt Pärnule 28:13 ning esimese poolaja lõppedes oli Rapla taga 34:40.
Kolmandat veerandit alustas Avis Utilitas Rapla uue hingamisega 9:0 spurdiga ning läks juhtima 43:40. Pärnu osutas aga visa vastupanu ning kolmanda veerandi järel olid nad juhtimas 56:48. Viimasel veerandil õnnestus vastastel pool ajast edu hoida, kuid vähem kui viis minutit enne lõppu suutis Rapla seisu viigistada 62:62.
Pool minutit enne mängu lõppu oli seis taas viigis 71:71 ning õhkkond oli muutunud eriti pingeliseks. Kümme sekundit enne lõpuvilet tegi Kaldre vastaste väljasöödule vaheltlõike ning realiseeris veaga korvi. Kuigi vastastel oli veel võimalus seis viigistada, nende viimane vise ei tabanud ning Rapla oli mängu võitnud 74:71.
Avis Utilitas Rapla resultatiivsemad olid Nolan Cressler (27 p), Indrek Kajupank (23 p) ja Devonte Upson (15 p). Järgmine mäng on 6. jaanuaril, kui võõrsil minnakse vastamisi BC Valga-Valka/Maks&Mooritsaga.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised