15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Kertu Laak valiti Eesti parimaks naisvõrkpalluriks

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Eesti Võrkpalli Liit tunnustas aastalõpupeol 2017. aasta parimaid ning naiste arvestuses valiti parimaks võrkpalluriks 19-aastane Kertu Laak. Samuti nimetati ta sarnaselt eelmise aastaga parimaks noorvõrkpalluriks.
Vaatamata noorusele on Kertu Laak tõusnud nii Eesti koondises kui ka oma koduklubis LP Viesti Salo üheks rünnakuliidriks. Laak on pärit Kohilast ning alustas võrkpallimänguga seal. 2017. aasta kevadel jõudis ta Kohila VK/E-Service’i naiskonna koosseisus Eesti meistritiitlini ning Balti liigas hõbemedalile. Samuti kuulus diagonaalründaja Balti liiga sümboolsesse koosseisu ja oli suurim skooritegija.
Parimaks meesvõrkpalluriks valiti teist aastat järjest rahvusmeeskonna nurgaründaja Robert Täht. Parima treeneri autasu pälvis samuti teist aastat järjest Rakvere võrkpalliklubiga suuri tegusid teinud Urmas Tali. Rannavõrkpallis osutus parimaks paariks Kusti Nõlvak / Mart Tiisaar. Eesti aasta parim mees- ja naisvõrkpallur selgusid treenerite, spordiajakirjanike ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised