9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSPerekonnaseisuametnikuna jätkab Marju Pajo

Perekonnaseisuametnikuna jätkab Marju Pajo

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Maavalitsuste töö lõppemisega seoses tekkis Rapla vallal kohustus võtta palgale perekonnaseisuametnik. Ametikoha täitmiseks kuulutas vald välja konkursi, millele laekus kaks avaldust.
Rapla vallavanem Piret Minn kinnitas, et aasta algusest on vallas perekonnaseisuametnik olemas. See on Marju Pajo, kes varem tegi sama tööd maavalitsuses. Seega on ta maakonna elanikele tuttav inimene. Tänase seisuga jätkuvad kõik toimingud inimeste jaoks vanaviisi ja samades ruumides Rapla riigimajas.
Marju Pajo ise ütles, et tal oli omajagu kõhklusi konkursil osalemise osas. Naine tunnistab, et veeretas mõtet mitte enam samal alal jätkata. Ta rääkis, et polnud 12 aastat tööturul konkureerinud. Konkursil osalemine oli tema jaoks väljakutse, mis innustas lõpuks oma CV saatma. Pajo kinnitas, et tema tööülesannetes põhimõtteliselt midagi ei muutu. Töö juba igatahes käib ja väikestest tehnilistest riketest hoolimata on inimesed saanud aasta algusest peale perekonnaseisutoiminguid läbi viia. Pajo ütles, et esialgu on ta olemasolevate ruumidega rahul. Praegu on alles sisseelamise aeg ja tulevikust ta veel palju rääkida ei tihka. Ta ütles vaid, et plaanis on koostada hinnakiri, mille alusel saaks perekonnaseisutoiminguid ka väljaspool riigimaja läbi viia. Juhul, kui inimestel on huvi näiteks abielu registreerida mõnes teises paigas, saaks seda kokkuleppel ja hinnakirja alusel läbi viia.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare