spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSWarmeston OÜ ühines Purutuli OÜ-ga

Warmeston OÜ ühines Purutuli OÜ-ga

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Pelletitootja Warmeston OÜ, kellele kuulub Rapla vallas Purila külas asuv pelletitehas, on ühinenud Purutuli OÜ-ga, mille sidusettevõte ta varem oli.
Jõulupühade eel, 23. detsembril andsid ettevõtted Warmeston OÜ ja Purutuli OÜ teada, et novembri alguses allkirjastati ühinemisleping ning alates 21. detsembrist möödunud aastal jätkab endine Purutuli OÜ tegutsemist Warmeston OÜ nime all. Samuti kinnitati, et muudatused ettevõtte struktuuris ei mõjuta sõlmitud kokkuleppeid.
Ühinenud ettevõte Warmeston OÜ võtab üle kõik ühendatava ettevõtte kohustused klientide eest ja sõlmitud lepingud jäävad kehtima. Warmeston OÜ juhatuse liige Tanel Mihkelson ütles, et ühinemise tingis see, et üks osanik müüs ja teine ostis, kuid edasisi plaane ettevõtte tegevuses ühinemine ei mõjuta.
Lisaks Purila pelletitehasele kuuluvad osaühingule Sauga tehas Tori vallas Kilksama külas ja Järvere tehas Võru vallas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused