-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSRapla valla uue arendusnõunikuga on saadud kokkuleppele

Rapla valla uue arendusnõunikuga on saadud kokkuleppele

Katri Reinsalu

Novembri lõpus kuulutas Rap­la vald välja konkursi uue arendusnõuniku leidmiseks. Seni töötas sel ametikohal Herkki Olo, kes sellest aastast täidab arendusnõuniku ülesandeid Kohila vallas.

Valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi vahendas, et konkurss kulges edukalt, kuigi osavõtt oli ootuspärasest tagasihoidlikum. „Avalduste esitamise tähtaeg oli 22. detsembril ja ametikoht vabanes 1. jaanuarist, kuid kandidaatidele ei sobinud vestlusajad ja kuna meil oli samal ajal käimas veel kolm konkurssi, toimus vestlusvoor jaanuaris,“ selgitas ta asjaolu, miks uut arendusnõunikku pole siiani ametisse nimetatud.
Ta lisas, et uue inimesega on tänaseks kokkuleppele jõutud. „Vallavalitsus avalikustab nime pärast ametisse nimetamist, kuna tulevane arendusnõunik on hetkel veel seotud eelmise töökohaga,“ ütles Kruusimägi.
On olnud kuulda, et sellele kohale asub praegune Sadolini spordihoone tegevjuht Heiti Vahtra. Mees kinnitas, et osales konkursil, kuid ei soostunud veel ütlema, kas temast saab Rapla valla uus arendusnõunik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare