-13.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 dets. 2021

Kehtna KHK õpilaskodu saab uue kuue

Mariliis Vest.

Kehtna kutsehariduskeskuse õpilaskodu fassaadi juures algasid mõni aeg tagasi lammutustööd. Maha võetakse terve kuuekorruselise hoone punane klinkerplaat, mis asendatakse seejärel täismahus uue materjaliga.
Kooli ühiselamu fassaad ning interjöör renoveeriti täielikult 2010. aastal. Ei läinud kaua, kui hoonelt hakkas tasapisi punaseid plaate alla kukkuma, jättes ühel hetkel maja halli-punasekirjuks. Kehtna kutsehariduskeskuse haldusjuhi Ülo Viru sõnul ei sobinud toona ehitajate poolt pandud materjal ning tehnoloogia meie kliimasse, mistõttu säärane koorumine toimuma hakkaski.
Ehitajatega jõuti kokkuleppele ning praegu võetakse maha fassaadi kate kogu ulatuses. Ilmade soojenemisel hakatakse krohvima ning tagatakse vastupidav fassaadikate krohvi näol. Uus kate loodetakse peale saada selle aasta juuli lõpuks või augusti alguseks. Kogu hoone renoveerimistööde maksumus 2010. aastal oli kaks miljonit eurot. Uue fassaadi pealepaneku kulud katab ehitusfirma garantiitööna.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised