-13.7 C
Rapla
Kolmapäev, 8 dets. 2021

Volikogu nimetas koolide hoolekogudesse oma esindajad

Katri Reinsalu

Põhikooli- ja gümnaasiumiseadus sätestab koolides hoolekogu moodustamise kohustuse. Hoolekogusse peab kuuluma ka kooli pidaja esindaja.
Neljapäeval, 25. jaanuaril nimetas Rapla vallavolikogu oma esindajad koolide hoolekogudesse. Hariduskomisjoni esimees Alar Mutli ütles, et lähtus sel korral esindajate hoolekogudesse määramisel põhimõttest, et nad võiksid kõik kuuluda hariduskomisjoni. „Minu arvates loob see vahetu ja parema suhtlemisvõimaluse,“ selgitas ta. See tähendab, et komisjoni liikmed saavad iga hetk koolist küsida, kuidas seal läheb ja millised on murekohad. Samuti saab komisjon oma esindajate kaudu oma infot koolidesse saata.
Mutli lisas, et kõikide esindajatega on räägitud ning nad on oma nõusoleku andnud. Hääletuse tulemusel kinnitati koolide hoolekogudesse järgmised esindajad: Jane Schelejev (Alu kool), Erti Suurtalu (Hagudi põhikool), Anne Kalf (Kabala lasteaed-põhikool), Sirje Laansoo (Kaiu põhikool), Marina Runno (Juuru Eduard Vilde kool), Alar Mutli (Rapla Vesiroosi gümnaasium), Aare Heinvee (Rapla täiskasvanute gümnaasium), Ilvi Pere (Rapla ühisgümnaasium).

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised