11.1 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

FOTOD: Tulekahju Rapla linnas

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman

Veidi pärast poolt kuut täna õhtul sai häirekeskus teate, et Raplas, Välja tänaval põleb kahekorruseline elumaja. Teate saamise hetkeks põles maja lahtise leegiga. Tuli oli levinud katusealustesse konstruktsioonidesse. Põlengule reageerisid nii Rapla, Kohila kui ka Märjamaa komando päästjad ning Kehtna vabatahtlikud päästjad. Kõik inimesed pääsesid majast välja. Üks laps viidi kiirabiga haiglasse kontrolli, sest ta oli suitsu sisse hinganud. Tõenäoliselt ei ole tema seisukord aga tõsine.

Kella seitsmeks oli tulekahju levik peatatud. Kustutustööd aga jätkuvad, kuna tuli on vahelaes ja katusepleki all.

Põleng kustutati kell 21.46.

« kohta 2 »
spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised