1.6 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSOmavalitsuste liit palkas arendusjuhi

Omavalitsuste liit palkas arendusjuhi

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Pärast maavalitsuste kaotamist on osa ülesandeid ja vastutust üle läinud Raplamaa Omavalitsuste Liidule (ROL). Sellega seoses on otsitud ametnikku kolmele ametikohale – arendusjuht, kultuuri- ja haridusvaldkonna spetsialist ning rahvatervise ja turvalisuse spetsialist.
Esimene ametnik on leitud. Arendusjuhina asub ROL-i juures tööle Tavo Kikas, kes on varem töötanud Rapla maavalitsuses arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana ning rahandusministeeriumis nõunikuna.
Allkirjad pandi paberile esmaspäeval, 12. veebruaril. Seega otsitakse veel kahte ametnikku. ROL-i tegevjuht Silvi Ojamuru ütles, et 22. veebruariks on planeeritud töövestlus kandidaadiga rahvatervise ja turvalisusega tegeleva spetsialisti ametikohale. Kiiremas korras loodetakse leida ka ametnik, kes asuks tööle kultuuri ja hariduse valdkonna spetsialistina. Tegelikult oli omavalitsuste liidul juba sobilik inimene silmapiiril ning isegi suusõnaline kokkulepe olemas, kuid enne allkirjadeni jõudmist ta loobus sellest ametist.
Silvi Ojamuru ütles, et seega tuleb minna kordusringile ja sobivat inimest uuesti otsima hakata. Ta lisas, et parim viis selleks oleks kutsuda Raplamaa kultuurirahvas kokku ning arutada nendega, kes selle ameti enda peale võiks võtta. Ees ootavad nii maakondlik laulu- ja tantsupidu käesoleval aastal kui ka üldlaulu- ja tantsupidu 2019. aasta suvel ning mõlema sündmusega tegelemiseks oleks hädasti kultuurispetsialisti tarvis. “Loodame selle inimese võimalikult kiiresti leida,” sõnas Ojamuru.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare