11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSIlvese vibulaskjad käisid Saksamaal võistlemas

Ilvese vibulaskjad käisid Saksamaal võistlemas

Siim Jõgis.

17.-18. veebruaril toimus Saksamaal Tübingenis rahvusvaheline turniir vibulaskmises, kus võistlesid ka kaks JVK Ilves laskurit – Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal ja treener Raul Kivilo ning Tartu Vibuklubist/Tartu Valla Spordikoolist Raul Kivilo õpilane Alexandra Põllumäe, kes võitis turniiril kolmanda koha.
Sportvibu meeste klassis alustas Karl Kivilo eelringi 13. asetusega ning olümpiaringidega tõusis 9. kohale 59 mehe hulgas. Sportvibu naiste klassis teenis Alexandra Põllumäe eelringides 560 punktiga kolmanda asetuse ning võitles end ka olümpiaringides pronksile, Triinu Lilienthal saavutas 15. koha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused