spot_img
-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSKehtna ühineb Rohelise Jõemaa koostöökoguga

Kehtna ühineb Rohelise Jõemaa koostöökoguga

Siim Jõgis.

Kehtna vallavolikogu otsustas kolmapäeval, 21. veebruaril toimunud istungil ühineda Rohelise Jõemaa koostöökoguga. Samal ajal jäädakse liikmeks ka Raplamaa Partnerluskogus, selgitas volikogu esimees Peeter Kustmann.
Enne haldusreformi kuulus Rohelise Jõemaa koostöökogu liikmeskonda Järvakandi vald ning Järvakandi poolelt tuli ka initsiatiiv, et Kehtna võiks sellega nüüd ühineda. Kustmann rääkis, et Järvakandi vald on Rohelise Jõemaa koostöökogu liige olnud juba 2006. aastast, kui see organisatsioon loodi. Ka praegu on sinna esitatud mitmeid projekte, millest üks on Järvakandi teenindusmaja akende väljavahetamine.
Kehtna valda esindab Rohelise Jõemaa koostöökogus Katrin Kuum. Kustmann rääkis, et praegustel segastel aegadel soovib Kehtna vald jätkata mõlema Leaderi tegevusgrupi (Rohelise Jõemaa koostöökogu ja Raplamaa Partnerluskogu) liikmena.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused