spot_img
-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSKehtna volikogu kinnitas 2018. aasta valla eelarve

Kehtna volikogu kinnitas 2018. aasta valla eelarve

Siim Jõgis.

Kehtna vallavolikogu kinnitas pärast teist lugemist valla 2018. eelarve, mille kogumaht on 9,44 miljonit eurot. Volikogu eelarve- ja arengukomisjoni esimees Siim Riisenberg andis kolmapäeval toimunud volikogu istungil eelarvest põgusa ülevaate ning soovitas volikogul see kohe heaks kiita, kui kellelgi küsimusi ega täiendusettepanekuid ei ole. Riisenbergi argument oli, et kui see kohe vastu võtta, saavad valla allasutused hakata uue eelarve järgi toimetama.
Volikogu kiitis eelarve ühehäälselt heaks. Volikogu esimees Peeter Kustmann tõdes, et eelarve kinnitamist ei olnud mõtet enam edasi lükata. Tema sõnul on kõige olulisem see, et Kehtna valla 2018. aasta eelarve on tasakaalus. Ta rääkis, et varasemates Järvakandi valla eelarvetes on olnud küll ilusad numbrid, kuid neil puudus reaalne kate. Kehtna eelarves seda volikogu esimehe sõnul ei ole ning kõik allasutused võivad arvestada selle numbriga, mis nende reale on märgitud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused