13.3 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSMaakonna meistrivõistlusi juhib nelja vooru järel BC Rapla

Maakonna meistrivõistlusi juhib nelja vooru järel BC Rapla

Siim Jõgis.

Rapla maakonna korvpallimeistrivõistlustel osaleb tänavu kuus meeskonda ning seni on peetud neli vooru. Kahel võistkonnal seisab neljanda vooru kohtumine siiski veel ees. Tabelit juhib nelja võiduga BC Rapla, kes seni on alistanud kõik vastased.
Viimati alistasid nad Märjamaa SK 91:85. ArcaNova/Juuru kaotas Kohila Ruudus Ehitusele 55:69. Parim korvide vahe on BC Raplal +43. Teisel kohal on selles arvestuses Juuru, kelle korvide vahe on +39. Neljandas voorus lükati edasi Juuru – Rapla KK kohtumine. See tähendab, et esimeses ringis on jäänud mängida veel viienda vooru kohtumised. Kohtumised peetakse ajavahemikus 4. märts kuni 13. märts. Vastamisi lähevad Märjamaa SK – Arca Nova Juuru, BC Rapla – Rapla Korvpallikool ning Juuru – Ruudus Ehitus Kohila.
Teises ringis mängivad kõik võistkonnad taas omavahel läbi. Sellele järgneb Final-Four, mis plaani kohaselt mängitakse ühe päevaga. Seal selgub ka maakonna meister 2018. Võistluste korraldaja Rain Oksaar selgitas, et Final-Four loodetakse korraldada mai esimesel või teisel laupäeval. Ideaalis järgneks maakonna meistri selgitamisele Sadolini spordihoones Avis Utilitas Rapla kodumäng Alexela meistriliiga play-off ‘is.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare