-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSATO Spordiklubi karikavõistlused 2018

ATO Spordiklubi karikavõistlused 2018

Tarmo Rahuoja.

Möödunud nädalavahetusel, 10. ja 11. märtsil toimusid Kuimetsa spordihoones aastatel 2004, 2005 ja 2006 sündinud tüdrukute ja poiste karikavõistlused võrkpallis.

Ehkki mängiti paarisvõrkpalli, oli arvestus individuaalne.
Võistlus viidi läbi „King of the Court“ – Eestis tuntud kui „Rannakuningas“ – süsteemis, kus kõik mängud mängitakse erineva paarilisega. Turniirile kaasa elanud treenerite mäletamist mööda ei ole sellises süsteemis Eestis noortevõrkpalli vähemalt viimase kümne aasta jooksul mängitud. Tüdrukuid osales laupäeval peetud võistlusel 46. Ühtlasi oli see võimalus näidata ennast 2004-2005 noortekoondise treeneritele Anatoli Kuprijanovitšile ja Kaisa Kirikalile. Pühapäevast 22 osalejaga poiste turniiri jälgis 2003-2004 noortekoondise abitreener Marko Vantsi.
Tema suust kõlas ka väga tabavalt: „Selline süsteem on aus – tulemuses ei saa süüdistada võistkonda, ainult ennast. See, kui kõva mängumees sa tegelikult oled, kui palju oskad ja pingutad, kajastub ka tulemuses.“
Karikavõistluse paremad tüdrukud: Mari Saaron (MTÜ Tallinna Võrkpalliklubi), Merilin Parts (Spordiklubi Tats), Kadri Kangro (Tartu Spordiselts Kalev). Kolm paremat poissi esindasid Kohila Võrkpalliklubi – Egert Roodi, Markus Poomann, Andri Rait Schults.
Lisaks võrkpallile peeti kolmest osavusharjutusest koosnev üldkehalisi võimeid testiv mitmevõistlus. Parimad olid Lisette Loos (Keila Võrkpallikool) ja Mark Dlinnov (ATO Spordiklubi/K. Palusalu Spordiklubi). Kõik turniiri ja mitmevõistluse tulemused leiab ATO Spordiklubi kodulehelt sport.ato.ee. Võistluse korraldamisel olid abiks ATO Spordiklubi ja K. Palusalu Spordiklubi noored.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare