23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSCoop Pank avas Järvakandis pangapunkti

Coop Pank avas Järvakandis pangapunkti

Siim Jõgis.

Eelmisel neljapäeval, 22. märtsil avas Coop Pank Järvakandis Kandi Konsumis oma 24. pangapunkti. Tegemist on vastupidise käiguga teistele Eesti pankadele, kes on väiksemates kohtades pangaautomaate sulgenud.
Sellest kõneles ka Coop Panga turundusjuht Tiina Tali, kes ütles, et Coop Pank on võtnud sihiks olla klientide kodu lähedal, et igapäevaste pangateenuste kasutamine oleks võimalikult mugav ja kättesaadav igas Eestimaa nurgas. “Teised Eestis tegutsevad pangad kolivad väiksematest asulatest ja maapiirkondadest ära, aga Coop Pank teeb koos Coopi kauplusteketiga tööd selle nimel, et pangateenuste kasutamine oleks kättesaadav ka väiksemates asulates elavatele inimestele,” selgitas Tali. Nüüd asub Eestis Coopi kauplustes 24 pangapunkti, millele lisanduvad 15 kontorit. Rapla maakonnas asuvad need lisaks Järvakandile veel Rapla kesklinna Konsumis ja Kohila Konsumis.
Coopi kauplustesse paigaldatavate pangapunktide näol on sisuliselt tegemist alternatiivse variandiga pangakontorile. Seal saab läbi viia igapäevaseid pangateenuseid, näiteks avada pangakontot, vormistada pangakaarti ja esitada väikelaenu taotlust. “Igapäevasteks pangateenusteks ei pea enam kontorisse minema, sest teenindaja abil ja pangapunkti arvuti kaudu saab vajalikud toimingud teha ära kaupluses,” selgitas Tali pangapunkti toimimise põhimõtet.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare