spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSHelen Rekkor pälvis Ants Lauteri nimelise lavastajapreemia

Helen Rekkor pälvis Ants Lauteri nimelise lavastajapreemia

Stina Andok / foto: facebook.com/helen.rekkor.

Eile, 27. märtsil jagati teatriauhindu. Teiste seas pälvis tunnustuse tehtud töö eest ka Rapla ühisgümnaasiumi vilistlane Helen Rekkor, kes tunnistati Ants Lauteri nimelise lavastajapreemia laureaadiks.
Helen Rekkor on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna näitleja eriala 2005. aastal ja lavastaja eriala 2013. aastal. Tema eelmise aasta lavastused on A. Ivanovi „See kõik on tema” (Rakvere Teater), M. Seederi/G. Mingucci „Mister Green”, „Õhtu on salameri. Edgar Valteri rahutu rahu” ja P. Jaaksi „Öökuninganna” (Karlova Teater).

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused