-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSKohila tõehetk saabub kolmapäeval

Kohila tõehetk saabub kolmapäeval

Ingrid Kangur, treener

Kohila VK/E-Service naiskond alustas Eesti meistrivõistluste veerandfinaali võidukalt, mäng Võruga kestis veidi üle tunni ja veenev 3:0 võit oli kodunaiskonnal käes.
Pühapäeval, 25. märtsil toimus teine veerandfinaal Võrus. Me ei läinud sinna küll selle mõttega, et igal juhul võidame, kuid kuna viimase kolme nädala jooksul Võruga kolm korda kohtudes tulid küllaltki lihtsad võidud, lootsime ka seekord ikka parimat. Paraku ei läinud nii.
Kohila ei saanud kuidagi oma mängu nii peale surutud, kui oleks tahtnud, servid jäid plaanitust nõrgemaks ning rünnakud ei olnud tulemusrikkad. Võru sai Kohila ebakindlusest vaid hoogu juurde. Võib öelda küll, et nad tegid parima mängu, mida me sel hooajal näinud oleme. Servid olid ülitugevad ja tegid meile palju pahandust, meie löögid neile kaitses maha ei jäänud, oli kohati tunne, nagu oleks neid olnud platsil oluliselt rohkem kui kuus.
Kohila poolelt oli pettumus suur, kuna võistkond ei realiseerinud oma potentsiaali isegi kolmveerandi ulatuses. Meil ei ole see hooaeg kuigi kerge olnud, kuid nüüd oleme aina tugevamaks muutunud ning veerandfinaal ei ole küll Kohila lagi, eesmärk on jõuda oluliselt kõrgemale.
Tõehetk on kohe käes, juba sel kolmapäeval, 28. märtsil kell 18.30 toimub Kohilas kolmas kohtumine, mis saab olema väga keeruline. Ootame meie häid toetajaid, sõpru-tuttavaid saali, et saaksime võtta kodupubliku toel siiski selle väga oodatud võidu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare