9.1 C
Rapla
Pühapäev, 26 sept. 2021

Kohila VK/E-Service kindlustas koha poolfinaalis

Siim Jõgis

Kohila VK/E-Service kindlustas kolmapäeva, 28. märtsi õhtul koha Eesti meistrivõistluste poolfinaalis. Kodusaalis teeniti 3:1 võit Famila/Võru võrkpalliklubi üle, mis andis seeria kokkuvõttes 2:1 võidu.
Poolfinaalis läheb Kohila vastamisi Tartu Ülikool/Eedeniga, kes saavutas põhiturniiril esikoha. Teises poolfinaalis võtavad teineteiselt mõõtu Tallinna Ülikool ja TTÜ/Tradehouse. Poolfinaalseeriad peetakse kahe võiduni ning nendega tehakse algust järgmisel nädalal.
Kolmapäevase mängu esimene geim Kohila naiskonnale midagi head ei tõotanud. Vastu tuli võtta 12:25 kaotus. Alates teisest geimist näitasid paremat mängu ka võõrustajad. Teine geim võideti tulemusega 25:18, kolmas 25:22 ja neljas 25:19. Kohila naiskonna resultatiivseim oli Polina Liutikova, kes tõi 25 punkti. Yulia Lytvynenko lisas 15 ja Gabriela Angelova 11 punkti. Külaliste resultatiivsemad olid Brita Saare ja Hanna Liisa Ilves, kes tõid mõlemad 14 punkti.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised