7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Missikandidaadid külas tasid toimetust, värvisid mune ja rääkisid tulevikuplaanidest

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Nagu juba traditsiooniks saanud, külastavad missikandidaadid osana missikoolist ka Raplamaa Sõnumite toimetust. Eelmisel neljapäeval avaneski suurepärane võimalus Miss Raplamaa 2018. aasta kandidaatidega lähemalt tutvust teha.
Kuna tänavune külastus sattus vahetult enne lihavõtteid, andsime kümnele neiule kätte keedetud munad ja hulganisti erinevaid värve ning vahendeid nende kaunistamiseks. Munad tulid kirjud ja omanäolised. Kaunistamise vahele uurisime aga igalt neiult, millised on tema tulevikuplaanid. Muuhulgas palusime kirjeldada oma mõtteid haridustee, karjääri ja elukoha valikul.

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised