spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSJärvakanti plaanitakse uut tehast

Järvakanti plaanitakse uut tehast

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Järvakanti plaanitakse rajada uus tehas, mis hakkab klaasijäätmetest tootma teetöödeks vajalikku materjali ning klaasikillustikku.

Tehase idee on olnud õhus juba mõnda aega, kuid nüüd olid Kehtna vallavalitsusel võimaliku investoriga esimesed kokkupuuted. Kehtna valla ehitusspetsialist Hans-Jürgen Schumann tõdes, et selline kokkusaamine on tõesti toimunud, kuid teema on igatepidi alles toores. Schumanni sõnul on praegu olemas idee ning võimalik investor, kes pinnast sondeerib. Küll aga ei ole kindlaid kokkuleppeid, veel vähem lepinguid.
Schumann rääkis, et äriidee on iseenesest loogiline. Järvakandis on olemas klaasitehas, mille jääki ja praaktoodangut saaks uus tehas toorainena kasutada. Samuti on kohapeal olemas gaasitrass, mida sellisel tehasel kindlasti vaja on. “See teema ei ole esialgu veel kaugele jõudnud. Investor peab uurima, kuhu ta oma kaupa turustada saab. Mõte on igal juhul olemas, aga see on veel toores. Praegu alles jutufaasis,” sõnas Schumann.
Ta lisas, et vallavalitsus ootab investorilt vastust lähikuudel. “Kui investor näitab selle plaani vastu üles huvi, siis me saame seda teada lähimatel kuudel,” ütles Schumann.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused