6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSRapla tenniseklubi selgitas talvised meistrid

Rapla tenniseklubi selgitas talvised meistrid

Siim Jõgis / foto erakogu.

Veebruari ja märtsi jooksul pidas Rapla tenniseklubi maha klubisisesed meistrivõistlused, kus selgitati parimad meeste ja naiste üksikmängudes ning paarismängudes. Segapaarismängu meister selgub lähiajal, sest mängida on jäänud veel vaid finaal.
Kuna Raplas tennisehalli ei ole, siis peeti mängud Pärnu ja Tabasalu tennisekeskustes. Meeste üksikmängu turniir oli tähelepanuväärne seetõttu, et sellest võttis osa tervelt kakskümmend mängijat. Nii palju osalejaid ei ole Rapla tenniseklubi talvistel turniiridel varem olnud. Mängijad jagati kuue alagrupi vahel, millest igaühe võitja ning kaks paremuselt teist mängijat asusid play-off’is esikohta jahtima. Esimeses poolfinaalis alistas Kaito Kuusing tulemusega 6:3 Mihkel Nurme ning teises poolfinaalis oli Donatas Narmont parem Villu Teetsist tulemusega 6:4. Võitluslikus finaalis sai Narmont Kuusingu üle 6:4 võidu. Kolmanda koha mängus teenis Nurm 7:5 võidu Teetsi üle.
Naiste üksikmängus moodustati kümnest mängijast kaks viieliikmelist alagruppi. Mõlemast alagrupist pääsesid kaks paremat edasi. Finaalis võtsid üksteiselt mõõtu Mai Kalda ja Anu Kerdi. Kohtumise võitis küll 6:4 Kalda, kuid Kerdi näitas terve turniiri vältel väga südikat mängu.
Rapla tenniseklubi juhtfiguuri Donatas Narmonti sõnul on just Kerdi ehe näide sellest, kuidas tugev treenimine viib sihile ja teeb tennisistist parema mängija.
Nii meeste kui ka naiste paarismängu turniirid peeti Pärnu tennisekeskuses. Meestest saavutasid esikoha Mihkel Nurm ja Peeter Liivandi, kes alistasid tulemusega 7:6, 7:6 Alex Raadiku – Kaito Kuusingu. Peeter Liivandi on sealjuures alles väga värskelt Rapla tenniseklubi liikmeks astunud, käesoleva aasta alguses. Kolmanda koha matšis olid Henri Lindal – Donatas Narmont tulemusega 6:4, 6:7, 10:6 paremad Villu Teetsist ja Aleks Kuusingust.
Naiste paarismängu esikoha võitsid Kadi Piirsalu – Laura Rahe, alistades finaalis Mirjam Lindali – Anu Kerdi. Kolmanda koha mängus võitsid Silvi Tuisk – Katrin Taal Kristel Vihalemi – Jana Trakmanni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare