-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

FOTOD: Raplamaa lasteaiad korraldasid terviserongkäigu

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman.

Neljapäeval, 19.aprillil korraldasid Raplamaa tervist edendavad lasteaiad rongkäigu, mis sel aastal oli pühendatud vaimsele tervisele.

Tervist edendavate lasteaedade võrgustikku kuulub Rapla maakonnas kokku 9 lasteaeda. Lisaks neljale Rapla linna lasteaiale kuuluvad sinna veel Järvakandi lasteaed Pesamuna, Kehtna lasteaed Siller, Kohila lasteaed Sipsik, Märjamaa lasteaed Pillerpall ja Sutlema lasteaed Linnupesa.

Terviserongkäiku on korraldatud juba aastaid erinevates paikades. Tänavu oli järg Rapla käes. Hommikul kogunesid kõik maakonna tervist edendavate lasteaedade lapsed lastepargis, et ühise rongkäiguna Tammemäe laululavale liikuda. Seal ootas neid ees sportlike mängude programm. Mõistagi räägiti ka vaimsest tervisest.

Lasteaia Naksitrallid direktor Marje Krusell ütles, et tervist edendavatel lasteaedadel on terve rida toredaid ühiseid ettevõtmisi ja kooskäimisi nii lastele kui ka õpetajatele. Terviserongkäigu idee taga on soov lastele terviseteemasid tutvustada ning neid üheskoos arutada. Rongkäiku korraldatakse ka selleks, et lihtsalt teadvustada tervist edendavate lasteaedade olemasolu. Kruselli sõnul on tegemist toreda ühisüritusega eelkõige just lastele. Kõik lasteaiad, kel vähegi võimalik, võtavad sellest ka igal aastal osa.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised