6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSFOTOD: Rapla Jüriöö jooksu võitis taas Kaitseliit

FOTOD: Rapla Jüriöö jooksu võitis taas Kaitseliit

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman.
Neljapäeva, 19. aprilli õhtul toimus Rapla tänavatel Jüriöö jooks. Sarnaselt mitmele varasemale aastale jõudis kõige kiiremini finišisse Kaitseliidu võistkond. Rada kulges Rapla Ühisgümnaasiumi staadionilt Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi staadionile. Ühes võistkonnas oli kümme jooksjat, kellest viis olid mehed ja viis naised. Kaitseliidu võiduaeg oli tänavu 9 minutit ja 2 sekundit. Neile endile kuuluv rajarekord on 9 minutit ja 1 sekund. Kaks sekundit peale Kaitseliidu võistkonda ületas lõpujoone Rapla Ühisgümnaasiumi 11 klass, kelle aeg oli 9:04. Kolmandana jõudis finišisse Korvpallikool ajaga 9:29. Tänavune Jüriöö jooks oli järjekorras kahekümne kolmas. Viiendat aastat olid lisaks õpilastele kaasatud ka Rapla ettevõtted ja asutused. Kokku osales 47 võistkonda.
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare