14.9 C
Rapla
Laupäev, 21 mai 2022

Kesklinna bussipeatused jäid ootepaviljonidest ilma

Siim Jõgis / foto: Ulvi Blande.

Seoses uue keskväljaku rajamisega viidi Raplas Kesklinna bussipeatustes olevad ootepaviljonid ära. Praegu ei ole seal reisijatele ka istekohti, kuid lähiajal paigaldatakse sinna ajutised pingid. Ajutist katusealust siiski ei tule. Rapla valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi selgitas, et kui keskväljaku ehitus valmis saab, siis nihutatakse Kesklinna bussipeatused natuke teise kohta. Ehitustööde ajaks viiakse bussipeatused mujale ning bussid hakkavad sõitma ajutisel marsruudil. Kruusimägi ütles, et see muudatus ei juhtu siiski lähiajal ning vallavalitsus annab sellest aegsasti teada.

spot_img

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised