7.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022
spot_img

Liikluspiirangud

Foto: Siim Solman.

Harju maakonnas Tallinna–Narva maanteel (km 11,2–11,7 ja 13,0–13,5) tehakse liikluskorraldusvahendite kandurite paigaldustöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel Pikaristil (km 114–116) tehakse teekatte parandustöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.Jõgeva maakonnas Tallinna–Tartu maantee Neanurme–Pikknurme lõigul (km 135,4–140,4) tehakse teepeenarde parandusi. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.Viljandi maakonnas Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maanteel Sultsis (km 62,0–64,7) alustatakse tee rekonstrueerimistöödega. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust korraldatakse fooride või reguleerijatega. Ligikaudne ooteaeg on kuni 10 minutit.

Rapla maakonnas Märjamaa–Valgu maantee Kasti–Valgu lõigul (km 7,8–14,5) tehakse asfalteerimistöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust reguleeritakse. 

Harju maakonnas Tallinna–Saku–Laagri maanteel Männikul (km 5,1–5,6) toimub valgustusmasti vahetus. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.Võru maakonnas on seoses üritusega „XXII Vaskna järve jooks“ kell 17.30–20.30 piiratud kiirust Kose–Käbli maanteel Plaksi külas (km 11,3–14,3). Üritus toimub ka Haanja–Kündja maanteel Kaldemäe külas (km 0,0–2,1) ja Riidmäe–Trolla maanteel (km 0,0–2,0). Liiklus peatatakse lühiajaliselt võistlejate tee ületamise ajaks. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1510.

Lisainfot teeolude kohta vaata http://www.tarktee.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised