spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSValus! Rapla tuli suurest kaotusseisust välja ent kaotas ikkagi

Valus! Rapla tuli suurest kaotusseisust välja ent kaotas ikkagi

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

AVIS Utilitas Rapla pani end Alexela meistriliiga veerandfinaalseerias üliraskesse seisu. Pühapäevane kaotus Tallinna Kalev/TLÜ vastu tähendab, et kolme võiduni peetavas seerias ollakse nüüd kaotusseisus 0:2. Tallinnas Kalevi spordihallis peetud teises mängus olid väljakuperemeeste võidunumbrid 72:70.

Kaotuse teeb eriti valusaks see, et Rapla mängijad suutsid mängu jooksul tulla välja 20-punktilisest kaotusseisust ning neljandal veerandajal isegi juhtima minna. Esimene poolaeg kuulus täielikult Tallinna Kalev/TLÜ-le, kes läks puhkepausile eduseisus 40:26. Kolmas veerandaeg pakkus juba hoopis teistsugust mängu. AVIS Utilitas Rapla mängijatesse tuli mänguisu tagasi ning kolmanda veerandajaga visati täpselt sama palju punkte kui kahe esimese peale kokku – 26. See tähendas, et otsustavale veerandajale mindi vastu kõigest ühe punktilises kaotusseisus 53:52.

Neljas veerandaeg kujuneski võitluslikuks ent punkt-punkti mängus jäi ikkagi peale Tallinna Kalev/TLÜ. Rapla poolelt oli resultatiivseim mängija Dominique Hawksinsi, kes viskas 23 punktil. Sven Kaldre lisas 16 ja Devonte Upson 11 silma. Tallinna Kalevil oli kaks põhilist punktitoojat – Bamba Fall ja Reimo Tamm tõid mõlemad oma võiskonna kontosse 20 punkti.

AVIS Utilitas Rapla selg on nüüd vastu seina. Kui Tallinna Kalev/TLÜ võidab veel ühe mängu, siis pääsevad nemad poolfinaali ning Rapla kukub välja. Edasipääsuks peab Rapla kolm järgmist mängu kindlasti võitma. Kolmandat korda lähevad samad võistkonnad selles seerias vastamisi kolmapäeval, 25. aprillil ning seekord toimub mäng Sadolin spordihoones. Üliolulises kohtumises pannakse pall mängu kell 19:00.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused