spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSEOK peasekretär tutvus Raplamaa spordieluga

EOK peasekretär tutvus Raplamaa spordieluga

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Neljapäeva, 19. aprilli ennelõunal võõrustas Rapla Maakonna Spordiliit EOK delegatsiooni, kelle seas olid ka peasekretär Siim Sukles ja liikumisharrastuse juht Peeter Lusmägi.

Kohtumisel osalesid veel Eesti Koolispordi Liidu peasekretär Madis Pettai, kultuuriministeeriumi ja Rapla valla esindajad ning Raplamaa spordirahvas. Tegemist oli ühe osaga EOK ringkäigust Eestis, mille jooksul külastatakse kõiki maakondi. Siim Suklese sõnul on selle eesmärk saada ülevaade kohalike omavalitsuste ja maakondlike spordiliitude suhetest pärast haldusreformi. Raplamaa oli viieteistkümnest maakonnast kümnes, mida EOK delegatsioon külastas.

Neljapäevane üritus algas Rapla Maakonna Spordiliidu juhatuse esimehe Aivo Sildvee ja peasekretäri Rein Pajunurme ülevaatega spordielust Raplamaal. Pajunurm tõi oma ettekandes muuhulgas välja, et spordiharrastajaid on maakonnas 2900, klubisid 62 ning spordiliidu liikmed on neist 32. Palgalisi treenereid on maakonnas üle saja ning kehalise kasvatuse õpetajaid üle kolmekümne.

Sukles ütles pärast ettekandeid, et praegu käis ta lihtsalt Raplamaa spordiinimeste seisukohti kuulamas. “Otseseid ideid või soovitusi ei pane me enne paberile, kui oleme kõiki maakondi külastanud. Selle tuuri mõte on saada ülevaade rohujuuretasandil,” sõnas Sukles.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused