9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSSulgpall on suurepärane ehk Selgusid sulgpalli meistrivõistluste võitjad

Sulgpall on suurepärane ehk Selgusid sulgpalli meistrivõistluste võitjad

Ülle Laasner, sulgpalliklubi Valge Hani juhatuse esimees / foto: erakogu.

Sulgpalliklubi Valge Hani korraldab maakonna meistrivõistlusi kolmandat aastat. Nii paarismängud kui üksikmängud toimusid Sadolin spordihoones, kus on maakonna parimad tingimused sulgpallimänguks. Kokku osales maakonna meistrivõistlustel 38 inimest.
Paarismängud toimusid 17. märtsil ja üksikmängud 22. aprillil. Maakonna meistrivõistlustel saab mängida kahes erinevas liigas – meistriliigas ja vähese mängukogemusega ehk rahvaliigas. Paarismängudes osales 35 sulgpallurit. Naispaarismängus tulid maakonna meistriks Mery Visnu ja Ülle Laasner, teise koha pälvisid Kaie Nurmsalu ja Mai Laurimaa ning kolmanda koha Piret Pärnmaa ja Anely Pedai. Meespaarismängus olid võidukad Kairo Kadarpik ja Andrus Tamsalu Marek Jürgensoni ja Margus Milleri ees. Kolmanda koha pälvisid Veiko Nurmsalu ja Martti Raavel. Rahvaliigas saavutasid naispaarismängus esimese koha Eha Võrk ja Valja Valk, teise koha Jelena Tilk ja Kaili Maide ning kolmada koha Angelyca Vaerand ning Janika Värat. Rahvaliiga meespaarismängu võitsid Janek Olop ja Meelis Reede, teisele kohale platseerusid Einar Tilk ja Andres Ainsar ning kolmandad olid Olari Jääger ja Jaanus Luhtoja.
Segapaarismängus saavutasid maakonna meistritiitli Kairo Kadarpik ja Kaire Nurmsalu, hõbeda Marek Jürgenson ja Katrin Remmelkoor ning pronksi Margus Miller ja Mery Visnu. Rahvaliigas saavutasid esikoha Priit Rosenberg ja Anely Pedai, teise koha Janek Olop ja Eha Võrk ning kolmanda koha Meelis Reede ja Angelyca Vaerand. Üksikmängud toimusid 22. aprillil. Osales 21 sulgpallurit. Maakonna meister naiste seas 2018 on Kaie Nurmsalu, hõbe Ülle Laasner ja pronks Tiina Trofimova. Maakonna meister meestest on teist aastat Marek Jürgenson, hõbe Margus Miller ja pronks Andrus Tamsalu ning Kairo Kadarpik. Rahvaliigas saavutas üksikmängu esikoha naiste seas Kaili Maide, teine Eha Võrk ja kolmas Jelena Taling. Meestest saavutas esikoha Kaimo Kure, teine Janek Olop ja kolmas Andres Ainsar. Rapla sulgaplliklub Valge Hani korraldab 4. mail Raplamaa esimese lasteturniiri Sadolin spordihoones ja veel sel sügisel avaliku võistluse, et pakkuda maakonna sportlastele võistlusvõimalusi ning kutsuda siia mängijaid ka väljastpoolt maakonna piiri. Loodetavasti saame Raplasse sügisest ka treeneri, kes hakkab õpetama nii lapsi kui algajaid täiskasvanuid kui siiani selle alaga tegelevaid harrastussportlasi.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused