spot_img
-6.2 C
Rapla
Neljapäev, 30 märts 2023
RSTartu Ülikool läks poolfinaali juhtima

Tartu Ülikool läks poolfinaali juhtima

Siim Jõgis.

Kolmapäeva, 2. mai õhtul tehti Tartu Ülikooli spordihoones algust Alexela korvpalli meistriliiga poolfinaalseeriaga AVIS Utilitas Rapla ja Tartu Ülikooli vahel. Väljakuperemehed võtsid 75:63 võidu ning läksid seeriat 1:0 juhtima.

Pealtvaatajad nägid kahte täiesti erinevat poolaega. Esimesel poolajal tegi Tartu sisse 20-punktilise eduseisu. Suurim skooritegija oli Tartu Ülikooli poolelt Tanel Sokk, kes viskas esimese poolajaga 23 punkti. Peale pausi tuli Rapla mängu tagasi. Kolmandal veerandajal suutis Rapla kaotusseisu vähendada, kuid ohtlikult lähedale tartlastele siiski ei jõutud. Viimasele veerandajale mindi vastu seisul 57:42. Siis läks lahti Rapla viskekontsert. Kui mängitud oli kolm minutit oli Rapla kaotusseis vähenenud juba 59:51 peale. Veel poolteist minutit hiljem oli Tartu eduseis kõigest kolme punktiline. Enamaks Rapla mängijatel energiat siiski ei jagunud. Tartlased hakkasid viskeid tabama ning tüürisid mängu enda jaoks võidusadamasse seisuga 75:63.

Tanel Sokk viskas resultatiivseima mängijana 27 punkti. Tartu poolelt lisas Carl Engström 16 punkti. Rapla poolelt tegi enim skoori Dominique Hawkins, kelle kontosse jäi 15 punkti. Sealjuures tõi ta esimesel poolajal punkte ainult vabavisetest. 15 punktiga toetas meeskonda Devonte Upson.

Poolfinaalseeria järgmine mäng toimub reede, 4. mai õhtul Sadolin spordihoones. Pall pannakse mängu kell 19:10. Seeria kestab kolme võiduni.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused