17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
RSIlvese laskurid noppisid Türi Kevadel medaleid

Ilvese laskurid noppisid Türi Kevadel medaleid

Vibuklubi Ilves

Möödunud nädalavahetusel, 28. – 29. aprillil toimus Türil vibuvõistlus Türi Kevad. Vibuklubi Ilvese laskurid tegid mitmeid hooaja- ja ka isiklikke rekordeid.
Laupäeval lasti 72-noole harjutus ning täiskasvanute klassis võideldi lõppkohad välja Robin Round duellidega. Sportvibu meeste klassis saavutas juunioride klassi kuuluv Karl Kivilo kolmanda koha. Sportvibu naiste klassis võitis samuti alles juunioride klassi kuuluv Triinu Lilienthal teise koha ning Bessi Kasak kolmanda koha, mõlemad parandasid ka hooaja parimat tulemust.
Sportvibu noorte klassis võitis Mirtel Pops. Sportvibu tidettide poiste klassis lasid Erki Ütsmüts ja Marko Rutšs hooaja rekordid ning kohad olid vastavalt teine ja neljas. Sportvibu tidettide tüdrukute klassis saavutas Nora Haas hooaja tippmargiga kolmanda koha.
Pühapäeval võisteldi täiskasvanute klassides, kus Karl Kivilo võitis sportvibu meeste klassis uue isikliku rekordiga kuldmedali. Triinu Lilienthal võitis hooaja tippmargiga sportvibu naiste klassis, Anneli Preimann lõpetas võistluse 5. kohaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare