7.4 C
Rapla
Esmaspäev, 25 okt. 2021

Järvakandis selgusid maakonna meistrid vibulaskmises

Vibuklubi Ilves.

Vibulaskmise välishooaeg on alanud ja laupäeval, 21. aprillil toimusid Järvakandis Oliver Puri mälestusvõistlus ja Rapla maakonna meistrivõistlused vibuspordis. Äärmisi ilmastikuolusid arvestades kiitus kõigile, kes vaatamata tormisele ilmale võistlema tulid.
Selle aasta maakonna medalistid on sportvibu meeste klassis Taavi Ennemuist, sportvibu naiste klassis Bessi Kasakule kuld ja Anneli Preimannile hõbe, sportvibu juunioride meeste klassis Karl Kivilo, sportvibu juunioride neidude klassis Triinu Lilienthal, sportvibu noorte tüdrukute klassis Mirtel Pops (1. koht), Tessa Cathlen Tammik (2. koht). Sportvibu tidettide poiste klassis oli esikolmik järgmine: Erki Ütsmüts, Marko Rutšs, Mikk Mihkelson, sportvibu tidettide tüdrukute klassis kuulusid esikolmikusse Gita Staub, Nora Haas, Kairid Eleen Sinikas.
Oliver Puri karika pälvis silmapaistvaima tulemuse eest Gita Staub (Järvakandi Ilves).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised