14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
RSKataloon Jordi Arrufat käib jalgsi läbi Balti keti teekonna

Kataloon Jordi Arrufat käib jalgsi läbi Balti keti teekonna

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Avalike suhete spetsialist, katalaan Jordi Arrufat on võtnud eesmärgiks jalutada läbi kunagine Balti keti teekond.

Arrufat on üks katalaanidest, kes osales nn Kataloonia ketis 2013. aastal, kui katalaanid soovisid korralda referendumit. Ta leiab ühiseid jooni Balti ketiga ning tunneb oma eestlastest, lätlastest ja leedulastest sõprade suurt toetust ning seeõttu soovib ta justkui tänutäheks aasta enne Balti keti 30. aastapäeva ja riikide 100. iseisvumise aastapäeval jalutada läbi selle legendaarse teekonna, et neid riike paremini tundma õppida.

Selleks, et Balti ketti, seda perioodi meie ajaloos ja meie inimesi lähemalt tundma õppida, teeb ta oma teekonnal peatusi ning vestleb kõigiga, kes teavad midagi Balti ketist ning soovivad oma mälestusi jagada. Oma teekonnal tegi ta peatuse ka Raplamaa Sõnumite toimetuses ning vestles peatoimetaja Tõnis Tõnissoniga, kes oli Rapla maakonnas üks Balti keti koordinaatoreid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare