23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSLauatennisehooaeg lõppes Ennu Soodla mälestusvõistlustega

Lauatennisehooaeg lõppes Ennu Soodla mälestusvõistlustega

Siim Jõgis / foto: Virve Pärn.

Laupäeval, 28. aprillil jõudis Alu spordihoones ühele poole tänavune lauatennisehooaeg. 29. korda peetud Ennu Soodla mälestusvõistlustel osales naiste arvestuses kuus ning meeste arvestuses 21 võistlejat.
Naiste konkurentsis mängisid kõik võistlejad omavahel läbi ning esikoha saavutas Aili Kuldkepp. Teise koha sai Ene Laur ja kolmas oli Marika Kotka. Meeste arvestuses sai esikoha Aksel Laks, kellele järgnesid Andrei Maltizov teise ning Aavo Bollverk kolmandana. Maltizov on sealjuures kõigest 13-aastane Tallinna noormees ning osales Rapla maakonna võistlustel esmakordselt.
Ennu Soodla mälestusvõistlused on traditsiooniliselt see koht, kus autasustatakse lauatennise seeriavõistluse hooaja võitjaid. Selles arvestuses sai meestest esikoha Aksel Laks ning naistest Marika Kotka.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare