-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSPresident Kaljulaid istutas Kehtna mõisa parki tamme

President Kaljulaid istutas Kehtna mõisa parki tamme

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

President Kersti Kaljulaid istutas neljapäeval, 10. mail Kehtna mõisa parki tammepuu. Sellega sai jätku traditsioon, mille kohaselt on kõik varasemad Eesti presidendid sinna tamme istutanud.
Presidenti toetasid selles aktsioonis Kehtna vallavanem Indrek Kullam ja volikogu esimees Peeter Kustmann. Tamme juurde paigaldati silt tekstiga “Selle tamme istutas 10. mail 2018. aastal Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid”. Puu liigiks oli Punane tamm ehk Põhjatamm. Sama liiki puu istutas Kehtna mõisa parki 5. augustil 2006 ka president Arnold Rüütel.
Puu istutamisel oli ligikaudu viiskümmend pealtvaatajat, nende seas ka lasteaia Siller lapsed, kes said hiljem koos presidendiga pilti teha. Peale tamme istutamist kohtus president Kehtna valla noorte, vallavanema, volikogu esimehe ning volikogu liikmetega.
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare