spot_img
-3.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 dets. 2022
spot_imgspot_img
RSUmbusaldusavaldus Urmas Kristalile kukkus läbi

Umbusaldusavaldus Urmas Kristalile kukkus läbi

Stina Andok / foto: Stina Andok.

Märjamaa volikogu 15. mai istungil arutati esimesena umbusalduse avaldamist volikogu esimehele Urmas Kristalile. Nii umbusalduse avaldajad kui Urmas Kristal on varasemalt oma seisukohad seoses umbusalduse avalduse esitamisega juba välja öelnud ning istungil olulisi lisandusi ei tehtud. Volikogu võttis küsimuse hääletusele. Kahekümne ühest volikogu liikmest viibis istungil kakskümmend, kellest pooled ehk kümme inimest toetas umbusalduse avaldamist. Sellega umbusalduse avaldamine aga läbi ei läinud, kuna vajalik oleks olnud üksteist poolthäält.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused