-14.5 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
RSMaleturniir Kerese mälestuseks

Maleturniir Kerese mälestuseks

Tiiu Luht / foto: Tiiu Luht.

Rapla kultuurikeskuses korraldati mälestusturniir Paul Kerese 102. sünniaastapäeva tähistamiseks. Tänavu oli turniir 29. korda.

Osalejad ei ole sellel võistlusel olnud ainult Raplast, alati on külalisi kutsutud Sauelt, Sakust, Keilast, Tallinnast. Kindlalt oli seekord kohal Ülo Tuulik Hõbelusika klubist. Kõige rohkem on olnud osalejaid Rapla maleklubist.
Rapla kultuurikeskuse suures saalis olid ruudulise laua taga valmis lahingut pidama paarkümmend maletajat. Nende hulgas üks naismängija, kolm noormaletajat, viis veterani. Mängiti Šveitsi süsteemis seitse vooru, kohtunikena tegutsesid Marko Orav ja Olavi Pai. Voorude edenedes kogunesid nimede taha punktid. Lõpptulemusena osutus 29. turniiri võitjaks Kaimar Puusepp 5,5 punktiga. Kolm viiepunktilist võistlejat said koha kirja Buchholzi koefitsiendiga: 2. Ago Kipso, 3. Tarvo Piip, 4. Margit Brokko. Viies oli noorvõistleja Karl Erik Olde, Margiti poeg 4,5 punktiga ja kuues Toivo Tammus sama punktiarvuga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused