8.4 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Kehtnas kaotas liiklusõnnetuses elu kaks noort meest

Laupäeval kella 4.19 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Raplamaal Kehtna alevikus Viljandi maanteel, kus vastu puud oli sõitnud sõiduauto. Esialgsetel andmetel kaldus Rapla poolt Lelle suunas liikunud sõiduauto BMW paremale teelt välja vastu puud. Kokkupõrke tagajärjel purunes auto täielikult. Autot juhtinud 28-aastane mees ja tema kõrval istunud 25-aastane mees hukkusid sündmuskohal. Autot juhtinud mehe võimalik joove on tuvastamisel. Õnnetus juhtus asulasisesel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 50 km/h.
Rapla politseijaoskonna välijuht Veigo Vilbas avaldas hukkunud meeste lähedastele kaastunnet. „Kõik täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus, aga auto vigastused viitavad sellele, et sedavõrd traagilise õnnetuseni viis väga suur sõidukiirus,“ lisas Vilbas.
Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised