15.7 C
Rapla
Esmaspäev, 27 juuni 2022
spot_img

Raplas hukkus raskes liiklusõnnetuses mootorrattur

Raplamaal Väljataguse külas juhtus laupäeva pärastlõunal raske liiklusõnnetus, kus hukkus mootorratta üle kontrolli kaotanud, kukkunud ja kraavi paiskunud 66-aastane mees.

Kell 13.38 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui koos teiste mootorratturitega Rapla suunas kolonnis liikunud mootorratast Yamaha juhtinud mees kaotas sõiduki üle kontrolli. Mees kukkus mootorrattalt maha ja paiskus kraavi. Juhita jäänud mootorratas liikus edasi sõidusuunas ning tabas ees liikunud mootorratast Suzuki, misjärel süttis mootorratas Yamaha põlema. 66-aastane mootorratast Yamaha juhtinud mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Tema ees liikunud mees suutis mootorrratta üle kontrolli säilitada ja viga ei saanud.

Õnnetus juhtus asulavälisel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 90 km/h. Hukkunud mootorrattur kasutas nõuetekohaselt turvavarustust. Tema võimalik joove on tuvastamisel.

Rapla politseijaoskonna välijuht Margit Härm avaldas hukkunud mehe lähedastele kaastunnet. „Juhtunu näitab, kui oluline on alati säilitada ettevaatlikkus ja maksimaalne tähelepanu, sest väikseimgi juhtimisviga võib viia traagilise õnnetuseni. Täna on liikluses hukkunud kolm inimest. Käes on suvi ja inimesed liiguvad rohkem ringi. Vaatamata ilusatele ilmadele, headele teeoludele ja rohketele väljasõitudele ei tohi me liikluses valvsust kaotada. Igaüks meist saab panustada turvalisemasse liiklusesse, kui me ei hinda üle oma võimeid, sõidame kaine peaga ja ettevaatlikult, arvestades seejuures kaasliiklejatega,“ märkis Härm.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised