7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Eesti karikavõistlused vibuspordis peeti Järvakandis

Anneli Preimann / foto: erakogu.

Möödunud nädalavahetusel, 2.-3. juunil toimusid Järvakandis Eesti karikavõistlused vibuspordis. Võistluse avas Kehtna vallavanem Indrek Kullam. Kohal oli kogu Eesti vibulaskmise paremik, kaasaarvatud olümpial osalenud Reena Pärnat ja Laura Nurmsalu. Vibuklubi Ilves laskurid tegid mitmeid hooaja rekordeid.
Laupäeval selgusid karikavõitjad noorte vanuseklassides, kus sportvibu juunioride noormeeste klassis võitis Karl Kivilo ning neidude klassis Triinu Lilienthal. Sportvibu noorte tüdrukute hulgas võitis Mirtel Pops isikliku rekordiga teise koha ning Tessa Cathlen Tammik neljanda koha. Sportvibu tidettide poiste klassis võitis Erki Ütsmüts 22 laskuri hulgas kolmanda koha ja Marko Rutšs 10. koha. Tidettide tüdrukute klassis võitis Gita Staub teise ning Nora Haas 9. koha.
Pühapäeval selgitati karikavõitjad täiskasvanute klassides, kus alles juunioride klassi kuuluv Triinu Lilienthal võitis eelringis olümpiakogemusega Reena Pärnati ees tulemustega 305+293. Triinu Lilienthal näitas head laskmist ka olümpiaringides, kus ta pronksimatšis alistas Rio olümpiamängudel osalenud Nurmsalu seisuga 6:2 ning võitis kolmanda koha. Anneli Preimann lõpetas võistluse hooaja parima tulemusega ning kokkuvõttes 5. koht, Bessi Kasakule 8. koht.
Naiskondade arvestuses edestas Järvakandi Ilvese naiskond (Lilienthal, Preimann, Kasak) teise koha saanud Vana-Võidu Vibuklubi/Viljandi Spordikooli 58 punktiga. Sportvibu meeste klassis saavutas kõrgeima koha samuti juunioride klassi laskur Karl Kivilo – 22 mehe hulgas 5. koht. Aivo Agu ja Taavi Ennemuist lõpetasid võistluse 9. kohaga. Meeskondade arvestuses Järvakandi Ilvesele 3. koht.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised