7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

MK Juhan maadlejad tulid Soomest tagasi medalitega

Harri Koiduste / illustreeriv foto: Siim Solman.

Laupäeval ja pühapäeval, 26.-27. mail toimusid Soomes Kajaanis Põhjamaade meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses juunioridele (-20 a). Maadlusklubist Juhan oli Eesti koondises neli maadlejat.
Põhjamaade meistriks tulid -87 kg kaalus Ardo Pajur ja raskekaalus Urmis Veimann. Hannes Välis tuli -87 kg kaalus kolmandale kohale ja Andreas Välis -82 kg viiendale kohale. Naistemaadluses kadettidele (-17 a) pääses Heily Tiitus maadlema kolmandale-neljandale kohale, kuid pidi matši katkestama vigastuse tõttu, niisiis Heilyle neljas koht.
Nädal varem toimunud Kaunase turniiril maadles Ardo Pajur -97 kg kaalus ja saavutas kolmanda koha. Samal ajal toimunud Peterburi naistemaadluse turniiril saavutas Lisette Bötker samuti kolmanda koha -36 kg kehakaalus.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised