14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna tabeli keskele

Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna tabeli keskele

Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK.

Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga lõuna/lääne piirkonnas ühe võidu, kahe viigi ja kaheksa kaotusega viimasel, neljateistkümnendal kohal. Nüüd sõlmis klubi lepingu uue peatreeneriga, kes on Roland Kulli.
Esialgu kestab leping käesoleva hooaja lõpuni, kuid soovi korral saab seda pikendada veel üheks hooajaks.
Roland Kulli on Lellest pärit ja saanud jalgpallihariduse FC Flora Kehtna jalgpallikoolis. Roland on mänginud aastaid Eesti kõrgliigas ja hiljem madalamates liigades. “Meie jaoks on oluline just Rolandi Raplamaa taust, sest kogu meeskond on üles ehitatud maakonna põhiselt. Tema abiga soovime Raplamaad esindada Eesti jalgpallimaastikul parimal võimalikul moel,” seisab Raplamaa JK väljasaadetud pressiteates.
Kuigi hooaeg on seni kulgenud keeruliselt, saab meeskonna mängust tuua välja ka üht-teist positiivset. Näiteks viimases mängus mindi koduväljakul vastamisi tabeliliidri JK Tabasaluga ning võeti 2:2 viik. Kohati tundus Raplamaa JK mäng isegi sümpaatsem ning agressiivsem. Võistkonnas potentsiaali on, seda tõdes ka uus peatreener. Tema plaan on tõsta võistkond viimaselt kohalt ülespoole tabeli keskele, viiendale või kuuendale kohale. Seni on peatreeneri ametikohta täidetud mängiva treeneri Alo Bärengrubiga, kes jätkab koostööd uue peatreeneriga. Alo saab edaspidi keskenduda rohkem mängimisele.

Küsimustele vastab Roland Kulli.

Raplamaa JK asub praegu liigatabelis viimasel kohal. Mida teil plaanis teha on, et seisu parandada?
Käisin vaatamas viimast mängu JK Tabasalu vastu. Poiste tase võimaldab kindlasti tabelis kõrgemale tõusta. Suhtumist tuleb muuta, et mängijad võtaksid trennidest maksimaalselt osa. Tabasalu mängu vaadates oli tõesti imekspandav, miks Raplamaa JK tabelis viimane on. Meestel on piisavalt tahtmist ja mänguoskusi. Usun, et saame asjad joonde ja asi läheb paremaks.

Kas mängijad on teile üldiselt tuttavad?
Jah, on küll. Mitmega neist olen koos trenni teinud, näiteks Tenno Samueli, Alo Bärengrubi ja väravavaht Kristjan Pallaviga.

Kas on plaanis ka uusi mängijaid võistkonda võtta?
Hetkel on protokoll täis. Kolmekümnest võimalikust on 29 mängijat kirjas. Üks vaba koht on. Eks paistab, kas on kedagi juurde vaja või mitte.

Mis eesmärgi olete hooaja lõpuks seadnud?
Viimasel kohal kindlasti olla ei taha. Pigem kuskil tabeli keskel, viiendal või kuuendal kohal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare