3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
RSRiigigümnaasiumi ehitus on ajagraafikus

Riigigümnaasiumi ehitus on ajagraafikus

Helerin Väronen / foto: Siim Solman.

Sügisel avab Raplas oma uksed Rapla gümnaasium, mille ehitustööd käivad aktiivselt ka nädalavahetustel. See tekitas küsimuse, kas ikka püsitakse ajagraafikus.
Riigigümnaasiumi direktor Sirje Kautsaar sõnas, et erinevaid jutte tööde valmimise kohta on kuulnud temagi, kuid talle teadaoleva info kohaselt, mille ta sai küll kuu aega tagasi ehitusjärelevalvest, ollakse töödega ajagraafikus. Kautsaar esialgu veel vahetult tööde käiguga kursis pole, kuid niipea, kui algab sisustamine, kaasatakse ta töösse.
Riigi Kinnisvara AS-i kommunikatsioonispetsialist Mariliis Sepper kinnitas samuti, et neile teadaolevatel andmetel on ehitustööd ajagraafikus ja hoone valmib õigeks ajaks. Väitele, et ehitusmehi on objektil nähtud igal päeval, ka puhkepäevadel, vastas Sepper nii: „Objektil töötavad erinevad ehitusvaldkonna töötajad ning olenevalt töö iseloomust on ka töökestus ja -aeg erinev. See on ehitusobjektil tavaline, nii ka meil.”
Sepperi sõnul on riigigümnaasiumi ehituse lõpp planeeritud augustikuusse. Sisustama aga plaanitakse hakata juuli teises pooles.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare