17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
RSJärvakandi vibulaskurid Soomes edukad

Järvakandi vibulaskurid Soomes edukad

Vibuklubi Ilves / foto: erakogu

Laupäeval, 16. juunil toimus Soomes Iitis rahvusvaheline vibulaskmise turniir, millest võtsid osa ka Järvakandi Ilvese vibulaskurid Karl Kivilo, Triinu Lilienthal, Anneli Preimann ning Ilvese treeneri Raul Kivilo õpilane Alexandra Põllumäe (Tartu valla spordikool).
Sportvibu naiste klassis võtsid Eesti juunioride klassi tüdrukud kaksikvõidu, Anneli Preimann tuli üheksandaks. Sportvibu meeste klassis saavutas juunioride klassi laskur Karl Kivilo neljanda koha.
Eelringides lasi Alexandra Põllumäe uue isikliku rekordi ning see tagas ka liidripositsiooni. Duell-laskmise poolfinaalis võitis Triinu Lilienthal Soome esinaislaskurit, Rio olümpiamängudel võistelnud Taru Kuoppat. Kullamatšis kohtusid Eesti tüdrukud Triinu Lilienthal ja Alexandra Põllumäe, kus tasavägises heitluses jäi peale Põllumäe. Võiduks tuli lasta kaks korda lisanool, mõlemal korral tabasid finalistid kümmet, kuid Põllumäe nool oli tsentrile lähemal.
Treener Raul Kivilo sõnul oli see hea kontrollvõistlus enne Euroopa noorte meistrivõistlusi, mis peetakse 25. juunist 1. juulini Kreekas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare