11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSSelgusid maakonna meistrid tennise segapaarismängus

Selgusid maakonna meistrid tennise segapaarismängus

Siim Jõgis / foto: erakogu.

Laupäeval, 16. juunil tehti Raplas Jõe tänava tenniseväljakutel algust maakonna meistrivõistlustega. Esimesena selgitati meistrid segapaarismängus.
Võistlustest võttis osa üksteist paari, kes jaotati kolme alagruppi, millest ühes oli kolm ning kahes neli paari. Võistluste korraldaja Donatas Narmont ütles, et nii palju võistlejaid polegi varem segapaarismängus maakonna meistrivõistlustel osalenud.
Finaalis läksid omavahel vastamisi Mai Kalda – Erki Tammenurm ja Anu Kerdi – Rain Jakobson. Kalda ja Tammenurm kandsid favoriidikoormat juba enne turniiri algust. Maakonna meistrivõistlustelt on nad ka varem meistritiitleid võitnud. Näiteks tuli Tammenurm eelmisel aastal meeste üksikmängus Rapla maakonna meistriks ning Kalda naiste üksikmängus. Ka tänavuses segapaarismängu finaalis jäid nad alistamatuks, kuigi tuleb mainida, et otsustav mäng kujunes tasavägiseks.
Esimese geimi võitsid Kalda-Tammenurm tulemusega 7:5. Teises geimis juhtisid nad tulemusega 5:4 ning sel seisul asus servima Rain Jakobson. Tasavägistes pallivahetustes õnnestus Kaldal-Tammenurmel vastaste serv siiski murda ning geim võideti tulemusega 6:4. Auhinnaks Rapla maakonna meistritiitel!
Esimeses poolfinaalis olid Kalda-Tammenurm alistanud Mirjam ja Henri Lindali tulemusega 7:5, 6:3. Teises poolfinaalis olid Kerdi ja Jakobson tulemusega 6:4, 6:4 paremad Pirjo ja Kaito Kuusingust. Pronksmedalite saatus otsustati kolmanda koha kohtumises ning seal olid Pirjo ja Kaito Kuusing paremad Mirjam ja Henri Lindalist. Perekond Kuusingu võidutulemus oli 6:2, 6:2.
Tegemist oli väga pika võistluspäevaga, sest nii alagrupi kui ka play-offide mängud peeti ära ühe päevaga. Järgmisel kuul jätkuvad Rapla maakonna meistrivõistlused meeste ja naiste üksikmängu ning paarismängude meistrivõistlustega. Jaanipäeva nädalavahetusel tehakse väike paus ning mängud jätkuvad juulis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare